GebouwenMarkt.nl heeft een uniek tijdelijk gebouw in de aanbieding. Dit gebouw van 143 m² is voor veel toepassingen inzetbaar.

Het gaat om een goed onderhouden tijdelijke gebouw dat relatief makkelijk verplaatsbaar is en wat voor veel verschillende doeleinden ingezet kan worden. Denk hierbij aan een clubhuis voor een sportclub, een buurtcentrum, kantoor, strandpaviljoen of kinderopvang.

Het gebouw is groen, maar kan in een andere kleur geschilderd worden. Het gebruikte materiaal is vooral hout, wat het een warme uitstraling geeft. Verder is het gebouw dubbelwandig geïsoleerd.

Indeling

Dit tijdelijke gebouw heeft een ideale indeling dat naar wens aangepast kan worden. Qua sanitair zijn er twee gescheiden dames (2x) en heren (2x) toiletten. Daarnaast beschikt het over een kleine keuken en een grote zaal van ongeveer 100m2. Deze grote ruimte is op te delen in twee ruimtes met een vouwwand. Boven de entree en de hal, is een zolder die veel extra ruimte biedt. De deur en raampanelen zijn uitwisselbaar.

Dit tweedehands gebouw is per direct beschikbaar voor slechts € 9000 (exclusief verplaatsing en montage).

Specificaties

Bruto Vloeroppervlak: 143m²
Afmetingen: 11m x 13m
Bouwsysteem: Schottenkeet
Isolatie: Dubbelwandig
Vloer: Hout
Vloerbedekking: Marmoleum
Dak: Kunststof
Plafond: Zolder aanwezig
Buitengevel: Houten buitengevel
Buitendeuren / Ramen: Kozijnen van hardhout
Binnenwanden: schuifwand

Installatie

Verwarming: CV- installatie
Ventilatie: ventilatiesleuven
Sanitair: 2x Dames- en 2x herentoiletten
Keuken: Keukenblok met kastjes aanwezig
Elektra: Groepenkast
Verlichting: TL-verlichting

Meer informatie, of een bezichtiging

Heeft u interesse in dit gebouw? Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.
Bel 020 – 682 49 00, mail naar info@starcabin.nl, of gebruik ons formulier via onderstaande contactknop. Het gebouw is te bezichtigen in Amstelveen.