Tijdens een verbouwing is het soms noodzakelijk om tijdelijk een ander onderdak te zoeken. Tijdelijke huisvesting noemen we dat. Vooral bij bedrijven is het noodzakelijk dat iedereen zijn werk kan blijven doen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van tijdelijke huisvesting. Daarom is altijd een wel een oplossing die past bij uw situatie. Gebouwenmarkt heeft jarenlange ervaring met het opzetten en beheren van tijdelijke huisvesting.

Met tijdelijke huisvesting van gebouwenmarkt bent u er zeker van dat u kwalitatief goed onderdak heeft en dat uw gebouw aan alle wettelijke voorwaarden voldoet. Onze gebouwen doen nauwelijks onder voor permanent huisvesting.

Tijdelijke huisvesting kan volledig naar uw wensen worden ingericht en kan op vrijwel elk terrein worden geplaatst. De meeste gebouwen zijn modulair qua opbouw en kunnen dus flexibel worden geplaatst. Daarnaast zijn de gebouwen snel en gemakkelijk aan te passen als uw situatie zou veranderen.

Tijdelijke gebouwen voor onderwijs

Bij de bouw, of verbouwing van een school is het belangrijk dat er goede tijdelijke noodscholen beschikbaar zijn. Hierdoor kunnen de leerlingen onderwijs blijven volgen in een veilige en comfortabele omgeving.

 

Tijdelijke kantoren

Bij de bouw en verbouw van kantoren moet de bedrijfsvoering gewoon door kunnen gaan. Hiervoor is een tijdelijk gebouw vaak een prima – en betaalbaar – alternatief. Voorwaarde is dat de werknemers in een comfortabele omgeving hun werk kunnen doen.

 

Tijdelijke gebouwen voor Bouw en Industrie

Op bouw- en werkplaatsen is vaak behoefte aan tijdelijke gebouwen. Zowel binnen als buiten.

 

Tijdelijke gebouwen  voor Land & Tuinbouw