Heeft u een tijdelijk gebouw waar u van af wilt? Dan kan Gebouwenmarkt.nl u helpen! Hoe wij u kunnen ondersteunen hangt af van de staat van uw tijdelijke gebouw.


1. Uw tijdelijk gebouw is niet meer te renoveren

Wanneer uw tijdelijke gebouw niet meer is te renoveren, dan kan Gebouwenmarkt.nl de sloop en de afvoer volledig voor u verzorgen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat dat gebeurd op de meest milieuvriendelijke manier, in mono-stromen en volgens de Ladder van Lansink.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden en de kosten te bespreken.

Offerte aanvragen


 

2. Uw tijdelijk gebouw is in slechte staat

Heeft u een tijdelijk gebouw dat in slechte staat is, maar wat nog wel is te renoveren? Wij nemen in dat geval het gebouw van u over. Hierna zorgen wij ervoor dat het gebouw netjes wordt gedemonteerd en op de juiste manier wordt afgevoerd. Dat kost u niets! Op deze manier komt u zorgeloos van uw gebouw af en weet u zeker dat wij alles zullen doen om het gebouw een tweede leven te geven.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie


 

3. Uw tijdelijke gebouw is in goede staat

Als uw tijdelijke gebouw in goede staat is, zullen wij deze taxeren en u een aanbod doen. Als wij hier overeenstemming over hebben, nemen wij uw gebouw over en zorgen wij voor demontage en afvoer. Hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar, ontvangt u een goede prijs en weet u zeker dat uw gebouw een tweede leven krijgt.

Taxatie aanvragen