Over ons

Gebouwenmarkt.nl is een initiatief van StarCabin. Wij zijn gevestigd in Amstelveen en hebben ruim 25 jaar ervaring met de inkoop, verkoop en verhuur van tijdelijke gebouwen voor zowel de profit als de non profit sector.

Wij verhuren en verkopen onder andere (nieuwe en gebruikte) mobiele woonunits, werkunits, bouwketen, sanitair units, prefab accommodaties en containers. Vanuit twee opslagterreinen voorzien wij de gehele Nederlandse en Belgische markt. En binnenkort ook de Duitse markt.

Dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij snel betrouwbare oplossingen voor ingewikkelde ruimteproblemen. Vele duizenden vierkante meters tijdelijke bedrijfs- en particuliere huisvesting zijn door ons geleverd, geplaatst en aangepast.

Doel Gebouwenmarkt.nl

Het doel van Gebouwenmarkt.nl is om tijdelijke gebouwen die zijn afgeschreven, een tweede leven te geven. Dit doen wij door deze gebouwen vakkundig en professioneel te renoveren en opnieuw op de markt te brengen. Na renovatie doen onze gebouwen niet onder voor nieuw!  Dankzij onze aanpak dragen wij bij aan een beter milieu, gaan we kapitaalvernietiging tegen en blijven tijdelijke gebouwen betaalbaar. Meer informatie over de werking van Gebouwenmarkt.nl.

Verkoopteam Gebouwenmarkt.nl

Contact_Hans2 Contact_Marc
Hans Sinnige Marc Govers

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig wat Gebouwenmarkt.nl en/of StarCabin voor uw tijdelijke huisvesting kan betekenen, of wilt u één van onze gebouwen bezichtigen? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag! Bij ons vindt u altijd OnderDak!

Portakabin