Over ons!

Gebouwenmarkt.nl is een initiatief van StarCabin BV. Wij zijn gevestigd in Amstelveen en hebben ruim 30 jaar ervaring met de inkoop, verkoop en verhuur van tijdelijke gebouwen aan zowel de profit- als de non-profit sector.

Wij verhuren en verkopen onder andere (nieuwe en gebruikte) modulaire tijdelijke huisvesting en prefab gebouwen. Vanuit twee opslagterreinen voorzien wij de gehele Nederlandse en Belgische markt van modulaire gebouwen. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij snel betrouwbare oplossingen voor ingewikkelde ruimteproblemen. Vele duizenden vierkante meters tijdelijke bedrijfshuisvesting zijn door ons geleverd, geplaatst en aangepast.

Het verkoopteam van Gebouwenmarkt.nl

Hans Sinnige Marcel Put
Hans Marcel

 

Over Gebouwenmarkt.nl

Het doel van Gebouwenmarkt.nl is om tijdelijke gebouwen die overbodig zijn, een tweede leven te geven. Dit doen wij door deze gebouwen vakkundig en professioneel te renoveren en opnieuw op de markt te brengen. Na renovatie doen onze gebouwen niet onder voor nieuw!  Dankzij onze aanpak dragen wij bij aan een beter milieu, gaan we kapitaalvernietiging tegen en blijven tijdelijke gebouwen betaalbaar. Meer informatie over de werking van Gebouwenmarkt.nl.

Onze gebouwen zijn altijd duurzaam, lees hier waarom. Heeft u een zelf een tijdelijk gebouw waar u van af wilt? Dan kunnen wij dat van u inkopen.

 

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig naar wat Gebouwenmarkt.nl voor u kan betekenen, of wilt u één van onze gebouwen bezichtigen? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag! Bij ons vindt u altijd OnderDak!

Portakabin