Een tijdelijk gebouw van Gebouwenmarkt.nl is altijd een duurzaam gebouw!

Steeds vaker worden kantoorgebouwen en schoolgebouwen afgedankt alsof het oude schoenen zijn: wanneer ze niet perfect meer passen worden ze weggegooid. Dit is in veel gevallen al na 5 of 10 jaar! Dit zorgt voor een onnodige belasting van het milieu. Daarnaast is het pure kapitaalvernietiging. Als een tijdelijk gebouw na verloop van tijd niet meer nodig is, wordt deze vaak gesloopt wat alsnog voor een belasting van de omgeving zorgt.

Gebouwenmarkt.nl speelt hier op in door gebruikte tijdelijke gebouwen op te kopen, volledig te renoveren en om vervolgens een nieuwe eigenaar te zoeken. Op deze manier proberen wij bij te dragen aan een beter milieu voor toekomstige generaties. Wij hergebruiken en recyclen waar mogelijk.

Noodgebouw
Onze gebouwen zijn prima in te zetten als noodgebouw

Een tijdelijk gebouw van Gebouwenmarkt.nl is altijd volledig gerenoveerd!

Een tijdelijk gebouw van Gebouwenmarkt.nl is altijd een volledig gerenoveerd gebouw en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze gebouwen zijn meestal zo goed als nieuw, maar veel goedkoper dan een nieuw gebouw. Bij de aanschaf van een gebouw bespaart u dus direct kosten en u ontziet het milieu omdat het gebouw een tweede leven krijgt.

Maar wij gaan verder.

Het team achter gebouwenmarkt wil verder gaan met verantwoord ondernemen. Hierbij houden we rekening met People, Planet en Profit. Wij omarmen het IFD bouwen (Industrieel, Flexibel en Demontabel), waarbij wij ook nog eens zo veel mogelijk materialen en elementen hergebruiken. Gebouwen worden prefab geleverd op de locatie van de klant, en daarmee worden transportbewegingen over de weg tot een minimum gebracht. Bij hergebruik van bestaande modulaire gebouwen komt bijna geen afval vrij. Voor onze monteurs zorgen we voor zo prettig en veilig mogelijke arbeidsomstandigheden, en zijn we continue bezig om onze medewerkers te ontwikkelen door middel van opleidingen. En uiteraard dient naast de investeringen die we doen, ook de continuïteit van de organisatie te worden gewaarborgd. MVO ondernemen kost geen geld, maar levert op de lange termijn juist geld op. We zijn tevreden met een gezonde financiële reserve en zorgen dat onze leveranciers op tijd worden betaald. Want samen kom je verder.

Meer informatie aanvragen