Wat is tijdelijke huisvesting?

In Nederland worden tijdelijke gebouwen gebruikt om mensen en bedrijven voor een korte tijd te huisvesten, meestal tussen de 5 en 10 jaar. Dit is vaak het geval bij nieuwbouw of verbouw van een school, of tijdelijke uitbreiding van een kantoor of school. Ook de Industrie en Zorg hebben vaak tijdelijke of semi-permanente huisvesting nodig als ze snel groeien of zich op een nieuwe locatie vestigen.

Maar we leveren ook Studentenhuisvesting, Wooneenheden voor buitenlandse werknemers of seizoensarbeiders, of als noodoplossing bij een pandemie of tijdelijke noodschool na een brand. De gebouwen die wij aanbieden bestaan uit compleet ingerichte modulaire blokken of uit systeem panelen. IFD of lego-bouwen wordt het ook wel eens in de volksmond genoemd. Uit voorraad leverbaar, binnen zeer korte tijd op te bouwen tot een compleet, modern gebouw welke volledig voldoet aan alle wettelijke eisen.

Werking van GebouwenMarkt.nl

Als tijdelijke gebouwen niet meer nodig zijn, worden ze vaak gesloopt, terwijl deze in veel gevallen opnieuw gebruikt kunnen worden. Het slopen van tijdelijke gebouwen is kapitaalvernietiging in een tijd waarin iedereen kosten moet besparen en waar de zorg om het milieu steeds belangrijker wordt.

Gebouwenmarkt.nl speelt hier op in door gebruikte tijdelijke gebouwen op te kopen, volledig te renoveren en weer te verkopen of verhuren. Hierdoor krijgt de nieuwe eigenaar een tijdelijk gebouw dat zo goed als nieuw is, maar tegen relatief lage kosten.

Bekijk ons introductiefilmpje en maak in 90 seconden kennis met Gebouwenmarkt.nl:

Zo goed als nieuw

Omdat wij jarenlange ervaring hebben in deze markt, weten wij waar het ideale gebouw aan moet voldoen. Zo weten we precies wat een degelijke constructie is, en welke materialen lang meegaan. Voor de renovatie van de tijdelijke gebouwen werkt gebouwenmarkt.nl samen met verschillende aannemers. Dat zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in demontage, verplaatsen, turn key afmonteren en onderhoud van gebouwen. Het spreekt natuurlijk voor zich dat bij renovatie zoveel mogelijk duurzame bouwmaterialen gebruikt worden.

Perfecte match tussen vraag en aanbod

Gebouwenmarkt.nl koopt gebouwen in en verkoopt deze. Hierdoor brengen wij een match tot stand tussen vraag en aanbod. Wij kennen de markt en hebben een groot aanbod. Bent u dus op zoek naar een tijdelijk gebouw of wilt u uw tijdelijke gebouw verkopen? In beide gevallen bent u bij Gebouwenmarkt.nl aan het juiste adres.

Knop aanbod bekijken Knop gebouw verkopen