Verkoop van gerenoveerde tijdelijke gebouwen

Gebouwenmarkt.nl verkoopt gerenoveerde tijdelijke gebouwen. Deze gebouwen voldoen aan de hoogste kwaliteit en zijn vaak als nieuw. De prijs is echter vele malen lager dan een nieuw tijdelijk gebouw. Daarnaast is het een duurzaam product, omdat het gebouw een nieuwe bestemming krijgt. Een gebouw van Gebouwenmarkt is altijd een duurzaam gebouw.

Bekijk ons aanbod van tijdelijke gebouwen, of neem direct contact met ons op om uw wensen en eisen te bespreken.

Aanbod bekijken

Inkoop en renovatie van tijdelijke gebouwen

Heeft u een tijdelijk gebouw dat nog in goede staat is, maar dat u niet meer gebruikt? Laat Gebouwenmarkt.nl dan uw gebouw taxeren. Komen we tot een akkoord, dan nemen wij uw gebouw over en zorgen wij voor demontage en afvoer. Hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar, ontvangt u een goede prijs en weet u zeker dat uw gebouw een tweede leven krijgt.

Meer informatie

Inrichting van tijdelijke gebouwen

Naast de levering van tijdelijke gebouwen, kunnen wij ook de volledige inrichting verzorgen. Denk hierbij aan stoelen, tafels, kasten, digiborden, patchkasten, bordessen, airco’s, brandblussers, noodverlichting, et cetera. Indien gewenst ontzorgen wij u nog meer met onze unieke verhuisservice, het onderhoud, de schoonmaak en de beveiliging.

Offerte aanvragen

Sloop en afvoer van tijdelijke gebouwen

Gebouwenmarkt.nl is gespecialiseerd in het ‘amoveren’ van tijdelijke gebouwen. Dit doen wij snel, vakkundig en tegen scherpe prijzen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het materiaal op de meest milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd in mono-stromen, en volgens de Ladder van Lansink wordt gerecycled.

Offerte aanvragen

Tijdelijke opslag

Gebouwenmarkt.nl kan ook modulaire gebouwen voor u opslaan. Wij beschikken over 2 opslaglocaties in het land en over hallen zodat we kunnen kiezen om tijdelijke gebouwen binnen of op de buitenopslag te bewaren. Wij controleren de gebouwen periodiek op lekkage, en voeren waar nodig onderhoud uit.

Offerte aanvragen
“Vooral het meedenken en komen met creatieve oplossingen wordt door onze klanten erg op prijs gesteld”
Okko Kuiper InterimFM