Gebouwenmarkt.nl krijgt voor tijdelijke huisvesting steeds meer aanvragen voor gerestaureerde schottenketen.

De meeste schottenketen zijn langs snelwegen bij bouwprojecten te vinden, maar ook
bij sportverenigingen als clubhuis en op het strand als tijdelijk strandpaviljoen.

Schottenkeet voor tijdelijke huisvesting

Een schottenkeet is een houten gebouw dat is opgebouwd uit houten geïsoleerde schotten van circa 90cm. Dankzij deze flexibele constructie zijn gebouwen zeer makkelijk te realiseren. Mede dankzij deze gunstige eigenschappen wordt de schottenkeet steeds vaker ingezet voor tijdelijke huisvesting. Hans Sinnige oprichter van gebouwenMarkt.nl:

“Een schottenkeet is makkelijk op maat te maken, maar is ook makkelijk te demonteren en ergens anders te herplaatsen. De uitstraling is stoer, warm en duurzaam. De houten schottenkeet is makkelijk te voorzien van extra isolatie, brandwerend materiaal, of stoffering en is bovendien snel te schuren, te lakken en te schilderen in elke gewenste kleur. Het is een licht gebouw, waardoor er geen zware fundatie nodig is. Vooral de warme uitstraling spreekt steeds meer mensen aan: wie wil er nu niet tijdelijk in een chalet-achtige-omgeving wonen?“

Toepassingen schottenkeet

Particulieren met een verbouwing van hun woning, kiezen er dan ook steeds vaker voor om van een schottenkeet een tijdelijke woonunit te laten maken. Ook voor professioneel gebruik wordt de schottenkeet steeds meer ingezet, bijvoorbeeld als kantoor voor directie en personeel op de bouwplaats, of als schaft- en kleedruimte voor het complete bouwteam.

Schottenkeet

Schottenketen

Heeft u ook interesse in een schottenkeet?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.