Voor een landelijke zorginstelling heeft Gebouwenmarkt.nl een tijdelijk gebouw gedemonteerd in het oosten van het land en weer gemonteerd in het zuiden van het land.

Demontage

Een grote zorginstelling had voor een verbouwing een modulair gebouw ingekocht. Na de verbouwing is dat gebouw weer afgestaan. Voor de nieuwe eigenaar hebben wij het gebouw volledig gedemonteerd, inclusief liftschacht.

Tijdelijke gebouw op de oude locatie
Tijdelijke gebouw op de oude locatie

Tijdelijke gebouw tijdens demontage
Tijdelijke gebouw tijdens demontage

Tijdelijke opslag

Omdat de fundatie niet op tijd klaar was, hebben wij het gebouw in onderdelen tijdelijk opgeslagen en daarna stuk voor stuk getransporteerd naar de nieuwe locatie. Daar heeft Gebouwenmarkt.nl het gebouw weer gemonteerd in originele staat en compleet afgewerkt en opgeleverd.

Hergebruik

Het complete gebouw beslaat 1.600 m2, heeft 2 verdiepingen, een liftschacht, 28 slaapkamers, diverse badkamers en domotica. Qua materialen hebben wij alleen nieuwe vloerbedekking, nieuwe systeemplafond en nieuwe dakbedekking aangebracht. De rest van het gebouw is compleet hergebruikt. Deze werkwijze past bij volledig bij onze duurzame manier van werken.

Tijdelijke gebouw na oplevering op de nieuwe locatie
Na oplevering op de nieuwe locatie