In opdracht van gemeente Rijswijk heeft GebouwenMarkt.nl in slechts 10 weken een geheel gerenoveerd multifunctioneel gebouw neergezet.

Dit gebouw is nodig om de nieuwe wijk te voorzien van een basisschool, een kinderdagverblijf en huisvesting voor de huisarts. Per 1 september nemen zij hun intrek in deze tijdelijke locatie.

Er wordt met man en macht gewerkt om bij deze natte weersomstandigheden alles op tijd klaar te krijgen.

Transport van Wijchen naar Rijswijk

Het tijdelijke gebouw is afkomstig van de gemeente Wijchen. Hier heeft het een aantal jaar als tijdelijke huisvesting voor een basisschool gediend. Via GebouwenMarkt.nl krijgt het nu een mooie nieuwe bestemming. In Wijchen werd het systeembouw-gebouw gedemonteerd. Vervolgens werd het met een goed georganiseerd transport overgebracht naar Rijswijk. De totale oppervlakte is maar liefst 933 m2.

Fundering tijdelijk gebouw Gemeente

Maatwerk tijdelijk gebouw

In Rijswijk is het gebouw opnieuw opgebouwd, geheel volgens de wensen van de Gemeente Rijswijk. Echt maatwerk waar GebouwenMarkt.nl in is gespecialiseerd.

tijdelijk-gebouw-gemeente-2

Het gebouw is weer voorzien van een betonnen vloer, nieuwe vloerbedekking en alle wanden zijn netjes afgewerkt. Uiteraard worden alle ramen en deuren goed nagekeken en waar nodig gerenoveerd, of vervangen.

Tijdelijk gebouw gemeente binnen

Start in nieuwe schooljaar

De gemeente vind het erg belangrijk dat het tijdelijke gebouw in het begin van het nieuwe schooljaar in gebruik kan worden genomen. De bewoners van deze nieuwe wijk rekenen erop dat zij na de vakantie hun kinderen naar school en/of naar het kinderdagverblijf kunnen brengen. Tevens moet de huisarts er dan spreekuur kunnen houden. De aansluiting van de nutsbedrijven was nog een uitdaging, maar als het allemaal goed gaat kunnen alle gebruikers vanaf september gebruik gaan maken van een fris, comfortabel, goed geïsoleerd tijdelijk gebouw dat van alle gemakken is voorzien.

Tijdelijk gebouw gemeente

Gebouwenmarkt.nl heeft de volgende werkzaamheden verricht:

  • Renovatie tijdelijke gebouw
  • Vergunningen aanvragen
  • Grond geschikt maken
  • Fundering plaatsen
  • Afleveren gebouw
  • Stroom aansluiten
  • Plaatsen CV-installatie
  • Verhuur en onderhoud

Heeft u ook een tijdelijk gebouw nodig?

Heeft u ook interesse in een tijdelijke school, een tijdelijk kantoor, of andere tijdelijke huisvesting? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies, of bekijk direct ons aanbod van tijdelijke gebouwen.