Het zal u niet zijn ontgaan dat er in Nederland grote behoefte is aan tijdelijke opvang. Enerzijds voor vluchtelingen, maar ook voor statushouders die van de opvang door moeten stromen naar permanente huisvesting. Wij willen uw tijdelijke gebouw graag opnieuw inzetten en geven u daarbij een bonus voor uw oude gebouw.

Bonus voor uw oude tijdelijke gebouw

Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen, zoekt GebouwenMarkt.nl intensief naar oude tijdelijke gebouwen die na een renovatie weer opnieuw ingezet kunnen worden

Beschikt u over een oud tijdelijk gebouw dat leegstaat, of dat binnenkort vrij komt? Bel dan direct naar 020 – 682 49 00, of vul u gegevens in op onze contactpagina, zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Hierna komen wij uw gebouw zo snel mogelijk bekijken. Kunnen wij het gebouw reviseren en opnieuw inzetten? Dan ontvangt u van ons een mooie bonus. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw gebouw netjes wordt verwijderd. Hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar, helpt u mee om het huisvestingsprobleem te verminderen en u ontvangt een mooie bonus.

Bonus tijdelijk gebouw