VERKOCHT
Prijs € 450
Oppervlakte 2163 m2
Kwaliteit A
Beschikbaar Feb 2018
Prijs € 450
Oppervlakte 2163 m2
Beschikbaar Feb 2018
Kwaliteit A

Te koop of te huur: diverse kantoorgebouwen

Diverse kantoorgebouwen te koop of te huur.

Op dit moment beschikken wij over 3 modulaire gebouwen die zijn te combineren tot één gebouw, of die apart leverbaar zijn in kleinere gebouwen.

Toepassingen voor de gebouwen

De gebouwen kunnen voor allerlei doeleinden ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan een kinderdagverblijf, of een gebouw voor kinderopvang. Maar ook als scouting gebouw, kantoor, school, of als huisvesting voor seizoensarbeiders.

Het gebouw is als één gebouw leverbaar, of in kleinere afzonderlijke delen.

Afwerking

De kantoorunits hebben allemaal een betonnen vloer met vloerbedekking, mooie binnenwanden. Verder zijn de units goed geïsoleerd. Voorzien van draai/kiep ramen met dubbel glas en screens, of rolluiken.

Tijdelijk (kantoor)gebouw samenstellen

Wij kunnen naar wens een ontwerp van een gebouw voor u samenstellen. Het gebouw wordt samengesteld uit modules van 3m x 6m.

Het gebouw kan als geheel opgedeeld worden in secties van 6m x 14,5m. Maar ook als één gebouw van 14,5m x 40m. Enkellaags, of dubbellaags. Met of zonder puntdak.

 

Productnummer Kantoorgebouwen Afmetingen/Oppervlakte Bruto Vloeroppervlak: 2163 m2
Bouwkundig Bouwsysteem: Unitbouw Vloer: Beton Vloerbedekking: Marmoleum Dak: puntdak Buitengevel: Canexel creme-wit RAL 1013 Buitendeuren / Ramen: Hout Binnendeuren / Ramen: Hout
Installatie Verwarming: CV intallatie Ventilatie: Natuurlijke ventilatie Sanitair: Aanwezig Keuken: Aanwezig Elektra: NEN101 Verlichting: TL-verlichting