Hoor het ook eens van een ander!

Intratuin


“Wij hebben Gebouwenmarkt ingeschakeld voor het groene distributiecentrum van Intratuin. Ze hebben voor ons een gebouw geplaatst en een uitbreiding gemaakt. De uitbreiding was precisiewerk, omdat de toegevoegde cabins precies moesten passen tussen de palen van onze hal. Het werk is naar volle tevredenheid uitgevoerd door deze vak- mensen. Ik beveel Gebouwenmarkt dan ook van harte aan!”

Harold Lamme - Controller

InterimFM


“InterimFM adviseert en voert projecten uit op het gebied van huisvesting en facilitaire dienstverlening. Vanuit ons vakgebied maken wij al jaren gebruik van de tijdelijke huisvesting van het team van GebouwenMarkt. Ze leveren wat is afgesproken, soms verkoop soms verhuur, maar vooral heel flexibel. Het gaat niet altijd om geld maar eerder om goede oplossingen.”

 

Okko Kuiper - Eigenaar InterimFM

Hymans


“Door een brand in ons kantoor waren we gedwongen om snel iets nieuws te realiseren. Een belletje met Gebouwenmarkt en het was geregeld: Een goede prijs, snelle levering én installatie van de units. We zijn heel blij met de adequate dienstverlening, de flexibiliteit en het feit dat ze net even wat extra’s doen. Gebouwenmarkt is voor ons een betrouwbare zakenrelatie waar we graag mee in zee gaan.”

Jan van der Staai - Gebouwen Manager

Graaf Florisschool


“Ons schoolgebouw werd afgebroken. Omdat we voor drie jaar acht vervangende lokalen zochten, hebben we goed gekeken naar zowel de prijs als de kwaliteit. Gebouwenmarkt.nl bood de flexibiliteit die we zochten door het werken met aparte modules. Heel prettig, zeker ook omdat het team van Gebouwenmarkt altijd meteen voor ons klaar stond als we een keer iets hadden.”

Ties Grijpstra - Voormalig Directeur

Gemeente Medemblik


“Omdat de Sint Jozefschool in Zwaagdijk-Oost werd gesloopt zochten we tijdelijke ruimte. Ik was toen als gebouwenbeheerder verantwoordelijk en heb bij drie leveranciers prijzen opgevraagd. Gebouwenmarkt.nl kwam daar het beste uit naar voren. Ik weet dat er heel weinig problemen zijn geweest. Echt, de samenwerking is heel positief verlopen. Ik kan het niet anders zeggen.”

Johan Tromp - Specialist WABO

Bergen op Zoom


“Vanwege de nieuwbouw voor een school voor speciaal onderwijs moest op hetzelfde terrein in heel korte tijd een complex van semipermanente dubbellaagse units worden verwijderd. De planning was strak en het was geen gemakkelijke klus, maar de wijze van uitvoering en open communicatie geven vertrouwen en verdienen daardoor absoluut aanbeveling.”

Geertje Tax - Accountmanager Vastgoed

Farmtrans


“Voor ons kantoorpersoneel hadden wij op korte termijn meer werkplekken nodig. Gebouwenmarkt was in staat ons kantoor snel en geheel volgens onze wensen uit te breiden. Zij haalden voor ons een gebouw uit het Zuiden van het land. Door hergebruik zijn we voordeliger uit en hadden we niet te maken met lange levertijd. Bovendien is het ook nog goed voor het milieu!”

Jamie Blommerde - Financieel directeur